13 juni 2014
Toyota Aygo

Toyota Aygo

Aygo leverbaar via Toyota Op Maat

13 juni 2014 | Tegelijk met de nieuwe AYGO presenteert Toyota een nieuwe betalingsvorm: Toyota Op Maat. Als eigenaar kan men hiermee voor een vast maandbedrag AYGO rijden. Daarnaast kan binnen Toyota Op Maat ook voor een onderhouds- en winterbandenabonnement worden gekozen, alsook een Toyota Polis verzekering. Wie zelf een AYGO Op Maat wil berekenen kan vanaf vandaag terecht op de Toyota.nl.

Toyota Op Maat biedt kopers de vrijheid om zelf een AYGO samen te stellen, mét de zekerheid van een vast laag maandbedrag. Na de looptijd van drie jaar is de bestuurder vrij om te beslissen of hij de AYGO houdt, inlevert of inruilt voor een nieuwe Toyota.Vooraf is de gegarandeerde inruilwaarde al bepaald. De bestuurder wordt eigenaar van de auto en heeft zelf de keuze om een onderhouds- en / of winterbandenabonnement toe te voegen.

Toyota Aygo

Via de Toyota Op Maat webtool bepaalt de koper zelf welke fabrieksopties hij kiest en ook deze betaalt hij per maand. Bijvoorbeeld het exterieurpakket OUTstand. Hiermee wordt de X aan de voorzijde, het ornament op de A-stijl en de insert in de achterbumper uitgevoerd in een kleur naar keuze. Dit pakket is leverbaar op de AYGO x-play en kost met Toyota Op Maat € 15,22 per maand. Een ander voorbeeld is het INspire pakket, waarmee in het interieur de luchtroosters alsook de consolebox- omlijsting in kleur naar keuze kan worden uitgevoerd. De Toyota Op Maat prijs bedraagt € 2,92 per maand.

Toyota Op Maat maakt het mogelijk om vanaf € 129 per maand in een nieuwe Toyota AYGO te rijden. Hiervoor staat de 3-deurs AYGO 1.0 VVT-i x voor de deur. Wie maandelijks twee tientjes extra betaalt, rijdt in de completere AYGO 1.0 VVT-i x-play.

Toyota Aygo

De prijzen van de nieuwe Toyota AYGO beginnen bij € 9.695. Begin juli verschijnt de nieuwe AYGO bij de Toyota dealer.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!