13 mei 2014
Opel Corsa (2006 - 2014)

Opel Corsa (2006 - 2014)

Opel organiseert Corsa Run

13 mei 2014 | Opel staat tot met 24 mei 2014 in het teken van een bijzondere actieperiode: de CORSA RUN. Kopers van een nieuwe Opel Corsa profiteren van voordeel, dat zich niet alleen richt op het product, maar ook op de betalingswijze.

Het aanbod begint bij de Opel Corsa BlitZ, die sinds kort in de showroom staat. Deze speciale uitvoering is leverbaar vanaf 13.995 euro. Hij is standaard voorzien van veel populaire opties zoals cruise control, electronic climate control (ECC) en 16 inch lichtmetalen velgen.

En of het nu gaat om een Corsa BlitZ of niet; ook een nieuwe Corsa uit voorraad gaat met extra voordeel de deur uit. Bovendien betaalt Opel één jaar lang de motorrijtuigenbelasting. De kopers van een nieuwe Opel Corsa krijgen het hele bedrag van een jaar motorrijtuigenbelasting direct na aflevering op hun bankrekening gestort.

Opel Corsa (2006 - 2014)

Tijdens de CORSA RUN valt echter nog meer voordeel te behalen. Zo kost het ingebouwde navigatiesysteem met kleurenscherm nu de helft van de normale prijs en tijdens de actieperiode geldt 20 procent korting op vrijwel alle accessoires.

Behalve van alle genoemde voordelen en extra's kunnen kopers tijdens de CORSA RUN ook profiteren van de Opel 50/50-deal. Die houdt in dat de helft van het aankoopbedrag pas in 2016 hoeft te worden betaald.  Het is ook mogelijk een vast bedrag per maand te betalen. Via Opel Private Lease is een gloednieuwe Opel Corsa al te rijden voor een bedrag vanaf € 299,- per maand. De kosten van verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en eventuele schades zijn allemaal inbegrepen. De berijder betaalt alleen de brandstof.