5 mei 2014
Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque krijgt LE Pack

5 mei 2014 | De Range Rover Evoque Dynamic SD4 is tijdelijk voorzien van het "LE Pack". Het betreft een tot 25 stuks gelimiteerde oplage, dat met zijn meerprijs van  5.000 euro een besparing betekent van 4.560 euro ten opzichte van de normale prijs.

Het LE Pack breidt de uitrusting van de Range Rover Evoque Dynamic uit met een scala aan luxe, comfort en gebruiksgemak vergrotende details. Direct zichtbaar zijn elementen als de in Shadow Chrome uitgevoerde 20 inch lichtmetalen velgen, het glazen panoramadak en de gepolijste RVS dorpellijsten voor de voorportieren met verlicht 'RANGE ROVER' woordmerk.

Nader de auto en Keyless Entry ontgrendelt automatisch het portier. Eenmaal binnen vallen de Ebony hemelbekleding, het touchscreen navigatiesysteem (met TMC-functie, spraakbediening en virtuele CD-wisselaar), de automatische airconditioning en de automatisch dimmende achteruitkijkspiegel in het oog. Op de achterbank is een derde hoofdsteun standaard, evenals extra ventilatieroosters achterin voor de airconditioning.  Verder zijn voorstoelen, stuurwielrand, voorruit en ruitensproeiers verwarmbaar.

Range Rover Evoque

Toegang tot de bagageruimte wordt nog comfortabeler met de elektrisch openende en sluitende achterklep, waarnaast een bevestigingsrailsysteem het makkelijker maakt om bagage of andere spullen te fixeren.

Ook extra zijn de achteruitrijcamera en de parkeerassistentie (PDC) vóór (achter is al standaard), waarbij in het donker het nut van de automatische grootlichtassistent zich bewijst. Tot slot is een ruimtebesparend reservewiel (in plaats van het bandenreparatiesysteem) onderdeel van het LE Pack.

Het LE Pack is per direct beschikbaar op de Range Rover Evoque Dynamic SD4 in de kleuren Fuji White, Santorini Black, Orkney Grey en Firenze Red, waarbij voor deze laatste kleur het dak en de achterspoiler zijn uitgevoerd in de contrastkleur Santorini Black.