2 mei 2014
Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai i10 tijdelijk als Go!

2 mei 2014 | De Hyundai i10 is tijdelijk leverbaar als Go! Deze onderscheidt met een volledig in het dashboard geïntegreerd navigatiesysteem met 6,1-inch touchscreen en Bluetooth-carkit. Hyundai rekent geen meerprijs voor dit navigatiesysteem.

De Hyundai i10 Go! is gebaseerd op de Hyundai i10 i-Motion met Comfort-pakket. Dit model is standaard uitgerust met onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, climate control, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en een in een hoogte verstelbare bestuurdersstoel. De i10 Go! voegt daar een volledig geïntegreerd Pioneer-navigatiesysteem en Bluetooth-carkit aan toe. Dit systeem heeft een waarde van € 1.300,- maar kost de consument niets extra.

Hyundai i10

Het navigatiesysteem is niet de eerste de beste routeplanner; er zijn bijvoorbeeld ook dvd's in af te spelen. Een extra voordeel is bovendien dat bij het openen van het telefoonmenu de radio niet uitschakelt. Doordat het systeem is uitgerust met een harde schijf in plaats van een SD-kaart, zijn de navigatiegegevens snel beschikbaar.

Overigens worden de USB- en AUX-aansluiting voor het navigatiesysteem naar het dashboardkastje verplaatst. Dankzij de mini SD-kaart is het ook mogelijk daarop mediabestanden te plaatsen en af te spelen. Tevens is er met behulp van een USB-verloopstekker een iPod op het systeem aan te sluiten.

Hyundai i10

Hyundai levert nu vier Go!-modellen: de Hyundai i10, de i20, de i30 en de ix20 Go! De i10 Go! kost € 12.295,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!