25 april 2014
 

Tesla

Tesla breidt faciliteit in Tilbrug uit met showroom

25 april 2014 | Tesla opent een nieuwe showroom die gevestigd is bij de Europese eindassemblagefabriek aan de Atlasstraat in Tilburg. De showroom nodigt geïnteresseerden uit kennis te maken met elektrisch rijden en toont de veelgeprezen, 100% elektrische Model S. Bezoekers kunnen met behulp van interactieve displays en de Tesla Design Studio de auto geheel naar eigen smaak vormgeven. De showroom in Tilburg is het vijfde fysieke verkooppunt van Tesla in Nederland.

De in augustus vorig jaar geopende Tilburgse eindassemblagefabriek fungeert tevens als centrum voor de Europese distributie van Model S en van onderdelen. Daarnaast dient deze locatie ook als servicecentrum voor heel Europa.

Gijs van de Ven, store manager Tesla Tilburg: "Nederlandse klanten konden hier al terecht voor onderhoud aan hun auto en hebben de mogelijkheid hun auto hier afgeleverd te krijgen. Nu voegen we ook een verkoopfunctie aan de locatie toe. We hebben veel aanloop van geïnteresseerden omdat het 18.900 vierkante meter tellende gebouw natuurlijk de aandacht van voorbijgangers trekt. We zijn blij dat we mensen nu een kijkje in de wereld van Tesla kunnen geven door een showroom te openen".

Tesla

De Tilburgse vestiging is het vijfde fysieke verkooppunt van Tesla in Nederland. Dit jaar opende een service center met showroom in Den Haag. Sinds 2011 is er een Tesla store in Eindhoven en eind vorig jaar werd een store in de Amsterdamse PC Hooftstraat geopend. Tenslotte is er ook een showroom bij het service Center in Amsterdam Zuid-Oost.

Tesla Tilburg is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

Tesla
 
Websitewww.teslamotors.com
Deel via