8 oktober 2001
 

MG

MG lanceert ZR, ZS, ZT en ZT-T in Nederland

8 oktober 2001 | Deze maand zal MG Rover Nederland de nieuwe MG-modellen aan het Nederlandse publiek presenteren. Voor dat doel is een speciaal MG Car Centre ingericht waar het gehele MG modelprogramma vanaf 15 oktober exclusief zal worden getoond. Tevens zullen de bezoekers op uitnodiging de mogelijkheid krijgen een testrit met de MG-modellen te maken.

Bert Waterman, Algemeen Directeur MG Rover Nederland: "De keuze om de MG-modellen de eerste maanden selectief te distribueren vanuit Vianen, werd bepaald door de strategie om de MG's als exclusieve sportmodellen te positioneren. Daarnaast zijn wij door in Vianen een MG Car Centre in te richten in staat de consument met alle MG-varianten kennis te laten maken. De keuze voor ons eigen bedrijf in Vianen lag voor de hand, want wij zijn vanuit alle delen van het land uitstekend bereikbaar."

MG

Voor de presentatie van het MG modelprogramma is de showroom van de Nederlandse importeur volledig omgebouwd en ingericht als MG Car Centre. Alle MG-modellen staan er opgesteld en tevens is er aanvullende informatie verkrijgbaar. Huidige klanten en nieuwe prospects krijgen de mogelijkheid om vanuit het MG Car Centre een proefrit te maken met de nieuwe en bestaande modellen. De klant dient zich daarvoor aan te melden bij een MG dealerbedrijf om in gezelschap van die MG-dealer een bezoek te brengen aan het MG Car Centre.

De catalogusprijzen inclusief BTW en BPM van de diverse MG modellen zijn als volgt:

  • MG ZR 105 3-deurs fl 36.490,-
  • MG ZR 160 3-deurs fl 49.990,-
  • MG ZS 120 4-deurs fl 43.990,-
  • MG ZS 180 4-deurs fl 64.990,-
  • MG ZT 190 fl 84.990,-
  • MG ZT-T 190 fl 89.990,-
MG
 
Websitewww.mg-rover.nl
Deel via