25 april 2014
Renault Clio

Renault Clio

Renault Clio RS als Serie Limitee Monaco GP

25 april 2014 | Renault breidt het gamma van sportieve uitvoeringen uit met de Clio R.S. Série Limitée Monaco GP. Deze snelle uitvoering heeft een rijkere standaarduitrusting dan de gewone RS en kost 29.490 euro (incl. BTW en BPM).

Het eerste dat opvalt aan de Clio R.S. Série Limitée Monaco GP is de tweekleurige carrosserie in Givre Nacré (metallic wit) en Noir Étoile (zwart) voor het dak. De lichtmetalen 17-inchwielen zijn gespoten in hoogglans zwart, net als een aantal andere exterieuronderdelen, zoals de spiegelkappen en de diffuser. In de stootstrips op de flanken is het Monaco GP-logo verwerkt.

Renault Clio

Wie plaatsneemt achter het stuur van de Renault Clio R.S. Série Limitée Monaco GP, valt direct de grijze afwerkingsdetails in het interieur op, zoals de omlijsting van de ventilatie-openingen, de stiksels van de verwarmbare lederen stoelen en de veiligheidsgordels. Voor extra gemak monteert Renault het multimedia- en navigatiesysteem R-Link in de middenconsole.

Bovendien zijn opties leverbaar als parkeersensoren achter, een achteruitrijcamera en de Renault Sport Monitor 2.0. Voor nog meer sportiviteit kan de klant kiezen voor het 'Chassis CUP'. Deze optie omvat het CUP-onderstel, lichtmetalen 18-inchwielen en rode remklauwen.

Renault Clio

De waarde van de extra standaarduitrusting van de Renault Clio R.S. Série Limitée Monaco GP is meer dan 3.500 euro. Aangezien de Renault Clio R.S. Série Limitée Monaco GP leverbaar is voor prijzen vanaf 29.490 euro en de vanafprijs van de Renault Clio R.S 26.990 euro is, betekent dat meer dan 1.000 euro voordeel voor de klant.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!