17 april 2014
Seat Ibiza (2008 - 2017)

Seat Ibiza (2008 - 2017)

Seat viert 30 jaar Seat Ibiza

17 april 2014 | Seat viert dit jaar het 30-jarig bestaan van de Ibiza. Al drie decennia lang verwoordt de Ibiza alles waar het merk Seat voor staat. Anno 2014 en zo'n vijf miljoen Ibiza's verder, vat Seat die kenmerken samen onder het credo 'Al 30 jaar Seat Ibiza. Al 30 jaar alles inclusief' dat dit jaar als leidraad dient voor tal van activiteiten en aanbiedingen om de 30ste verjaardag van de Ibiza luister bij te zetten.

Eén van de manieren waarop Seat consumenten betrekt bij de 30ste verjaardag van de Ibiza is de opvallende 'remake photography' campagne op de Facebook-pagina van Seat. Opzet van deze campagne is een oud kiekje uit het verleden in het heden te herproduceren, in dezelfde setting als toen, maar met de achtergrond, mensen en attributen van nu.

Seat Ibiza (2008 - 2017)

Huidige Ibiza-rijders krijgen van Seat overigens persoonlijk het verzoek om aan de actie deel te nemen, maar dan specifiek met de vraag om hun Ibiza te betrekken in de remake foto.

Met deze actie haakt Seat in op de actuele trend op social media en legt Seat direct ook de link tussen het rijke verleden van de Ibiza en de moderne verschijning van het model vandaag de dag. Deelnemers aan de actie maken tot en met 4 mei aanstaande kans op jaren '80 prijzen, zoals een Atari spelcomputer, een Rubik's kubus, een Casio horloge mét lampje, een paar rollerskates en als hoofdprijs gratis een maand lang rijden in een nieuwe Ibiza FR Dynamic.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!