10 april 2014
 

Opel

Opel toont nieuwe beelden Claudia Schiffer

10 april 2014 | Supermodel Claudia Schiffer fascineert de Europese tv-kijkers in met de chique reclamecampagne 'Het is een Duitser' voor de Opel Astra, Meriva, Mokka en Zafira Tourer. Vanwege de enorme respons van het publiek publiceert Opel nu twee video's en een aantal foto's van achter de schermen.
Opel

Claudia Schiffer is Opels merkambassadeur in Europa. Als een van de bekendste 'exportproducten' van Duitsland draagt ze met haar unieke glamour en charme bij aan het thema 'Duits fabrikaat'. De tv-spots illustreren Duitse ontwikkelingen als de Flexdoors van de Meriva en de adaptieve vierwielaandrijving van de Mokka. Aan het einde van elke reclamespot, besluit Claudia Schiffer met de slotzin: "Het is een Duitser."

Opel

De reclamecampagne werd begin februari in vrijwel heel Europa gelanceerd. "Claudia is een groot Duits icoon met een internationale uitstraling. Ze identificeert zich helemaal met de waarden van het merk", zegt Tina Müller, Chief Marketing Officer van Opel. "De reacties van het publiek op deze tv-spots waren overweldigend. We zijn blij dat we nu deze making of video beschikbaar kunnen maken voor iedereen die hierin is geïnteresseerd".

Opel Opel
 
Websitewww.opel.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!