26 maart 2014
Renault Clio

Renault Clio

Renault introduceert Clio Serie Limitee Night and Day

26 maart 2014 | De Renault Clio Hatchback en Estate zijn per direct leverbaar in de speciale uitvoering Série Limitée Night and Day. Deze speciale uitvoering kenmerkt zich door diverse grijze elementen in het interieur en exterieur en bovendien profiteert de klant van 975 euro voordeel aan uitrusting. De Renault Clio Série Limitée Night & Day is leverbaar vanaf 16.590 euro (incl. BTW en BPM).

De Clio Série Limitée Night & Day krijgt van Renault standaard de populairste opties mee zoals een met leder bekleed stuurwiel, mistlampen vóór, parkeersensoren achter, privacy glass en chromen raamstrips. Voor een speciale uitstraling zijn diverse elementen uitgevoerd in het grijs, zoals de lichtmetalen 16-inchwielen en diverse interieur- en exterieur-elementen.

Renault Clio

Renault levert de Night & Day standaard in de kleur Blanc Glacier. De kleuren Gris Cassiopee en Noir Etoile staan op de optielijst. Verder is de Clio uit te breiden met het multimedia- en navigatiesysteem R-Link en een achteruitrijcamera. Voor de Clio Estate Energy TCe 90 zijn de lichtmetalen 17-inchwielen in de kleur 'Drenalic Gris' leverbaar.

De klant heeft keuze uit twee motoren die beide voorzien zijn van Stop / Start technologie: De ENERGY TCe 90 benzinemotor, of de ENERGY dCi 90 dieselmotor. De ENERGY dCi 90 dieselmotor komt in aanmerking voor de gereduceerde fiscale bijtelling van 14% bij zakelijk gebruik en de ENERGY TCe 90 voor 20%.

Renault Clio

De Renault Clio Hatchback Série Limitée Night & Day met benzinemotor is leverbaar voor prijzen vanaf 16.590 euro (inclusief BTW en BPM). De meerprijs voor de dieselmotor is € 2.500 en de Clio Estate heeft een meerprijs van precies 1.000 euro.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!