26 februari 2014
 

Subaru Smart Service

Subaru introduceert Smart Service

26 februari 2014 | Subaru komt met Smart Service: speciaal onderhoud voor Subaru's ouder dan acht jaar. Alle modellen van het merk kunnen profiteren van de voordelen van de merkdealer gecombineerd met vaste prijzen voor onderhoud. Subaru Smart Service wordt uitgevoerd door de Subaru Zes Sterren Dealer en het Subaru Erkend Service Punt.

Onderzoek toont aan dat naarmate een auto ouder wordt, hij minder vaak bij de dealer komt. Zijn eigenaar vindt de bedragen voor regulier onderhoud door de merkdealer vaak niet in verhouding staan tot de waarde van de auto. Subaru speelt daar op in met Subaru Smart Service, een speciaal onderhoudsprogramma voor Subaru's van acht jaar en ouder. Door tegen vaste en lage kosten de auto te controleren en te onderhouden, kan iedere Subaru-rijder profiteren van de kennis van de merkdealer.

Er zijn twee pakketten: Smart Service en Smart Plus Service, waarbij de laatste is bedoeld voor de veelrijder. Bij beide pakketten worden sowieso de motorolie en het oliefilter vervangen en de verplichte APK uitgevoerd. Daarnaast wordt de auto op 18 belangrijke punten gecontroleerd. De Smart Plus Service voegt aan de lijst onder meer het vervangen van het luchtfilter toe en een jaar Pechhulp verzekering in Europa.

Subaru Smart Service

Indien bij de 18-punten controle mankementen worden geconstateerd, ook dan hanteert de Subaru-dealer vaste prijzen. Zo zijn er pakketprijzen voor het vervangen van de uitlaatdemper, voorremmen, achterremmen, interieurfilter, brandstoffilter, distributieriem en geleiderol/spanrol.

De kosten voor Subaru's nieuwe dienst bedragen € 149,- Toeslag voor motoren met 6-cilinders of een turbo voor de Smart Service, de uitgebreidere Smart Service Plus, inclusief onder meer controle van de distributieriem en 1 jaar pechhulp in heel Europa, vraagt een jaarlijks bedrag van € 265,-.

Subaru Smart Service
 
Websitewww.subaru.nl
Deel via