13 februari 2014
Skoda Citigo

Skoda Citigo

MS Mode klanten maken kans op Skoda Citigo

13 februari 2014 | Skoda en MS Mode geven 50 keer een jaar lang rijden in een Skoda Citigo cadeau. Onder het motto 'Shop till you Drive' werken de twee samen om het 50-jarig bestaan van MS Mode te vieren. De internationale modewinkel begint het feestjaar met het verloten van een Citigo onder bezoekers van de Huishoudbeurs. Vanaf april gaan alle remmen los en staat bij de 50 gelukkigen, verdeeld over Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Spanje, een jaar lang een Skoda Citigo voor de deur.

Het feestje start echter al eerder. Wie van 15 tot en met 23 februari in de Amsterdam RAI de Huishoudbeurs bezoekt, kan niet om de Skoda Citigo heen: de auto staat prominent op de MS Mode stand en bovendien hangt er een levensgrote versie boven. Iedere bezoeker die op de stand een aankoop doet, maakt kans om eigenaar te worden van een echte versie. Daarbij is het totaalbedrag op de kassabon niet van belang: iedereen maakt evenveel kans.

In april beginnen MS Mode en Skoda  met 'Shop till you Drive', geïnspireerd op 50 jaar damesmode. Wie voor minimaal 50 euro een MS Mode-outfit koopt in een winkel of via de webshop, maakt kans op een jaar rijden in de stadsauto van Skoda.

Skoda Citigo

De oorsprong van MS Mode ligt op de Amsterdamse Albert Cuypmarkt, waar Max Abram een goedlopende kraam in damesmantels dreef. Inmiddels ligt de collectie in bijna 140 winkels in Nederland en daarnaast ook in vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

De actiesite ShopTillYouDrive.com is vanaf 15 februari live.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!