13 januari 2014
Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Nieuwe Business Editions Range Rover Evoque

13 januari 2014 | Land Rover breidt met onmiddellijke ingang het programma van de Range Rover Evoque uit met twee nieuwe uitvoeringen: de Pure Business Edition en de Dynamic Business Edition. Beide bieden een rijkere uitrusting, waarin een aantal populaire opties standaard zijn opgenomen, tegen een speciale prijs die een besparing betekent ten opzichte van de individuele optieprijzen.

De Range Rover Evoque Pure Business Edition is leverbaar in combinatie met alle motorvarianten in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak of de 9-traps automatische transmissie. Met een vanafprijs van € 48.400 biedt deze nieuwe uitvoering een consumentenvoordeel van € 3.620 ten opzichte van de normale verkoopprijs. De Pure Business Edition is beschikbaar als vijfdeurs en als Coupé.

Range Rover Evoque

De Range Rover Evoque Pure Business Edition is standaard voorzien van extra uitrusting die rijden nog aangenamer maakt: 18 inch lichtmetalen velgen; glazen panoramadak met elektrische zonwering; LED-mistlampen vóór; stoelbekleding in generfd leder; 8 inch kleuren TFT touchscreen; harddrive satellietnavigatiesysteem met TMC-functie en SWYS-spraakbediening; Bluetooth mobiele telefoon-integratiesysteem, inclusief Bluetooth audiostreaming; 380 W Hi-line Meridian audiosysteem, inclusief virtuele CD-wisselaar en audio Connectivity System; vloermatten met omboording; en tot slot ambianceverlichting met variabele kleur.

Ook voor de Range Rover Evoque Dynamic Business Edition geldt dat de aanvullende uitrusting in combinatie met de speciale prijsstelling deze uitvoering extra interessant maakt. De Dynamic Business Edition is leverbaar als als eD4 vijfdeurs of Coupé, met 2,2-liter dieselmotor en voorwielaandrijving. De vanafprijs van € 52.500 betekent een consumentenvoordeel van € 4.680.

Range Rover Evoque

Standaard biedt de Range Rover Evoque Dynamic onder meer exterieurdetails in Santorini Black, speciale sportbumpers en een dubbele uitlaat met 'Quadrangle' uitlaateindstukken. De exterieuruitrusting omvat verder Xenon koplampen met LED signature-verlichting, LED mistlampen vóór en elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels met instapverlichting. De stoelbekleding is uitgevoerd in generfd leder, met deels geperforeerde middenbanen en de voorstoelen zijn uitgebreid elektrisch verstelbaar. Unieke details, zoals stuurwiel en versnellingspook met geperforeerd Oxford leder, aluminium sportpedalen, verchroomde dorpellijsten, afwerking middenconsole en dashboard in Textured Aluminium en ambianceverlichting met variabele kleur versterken het sportieve karakter. Tot slot biedt de Dynamic een 8 inch kleuren touchscreen, 380 W Hi-Line Meridian audiosysteem, Audio Connectivity System en Bluetooth mobiele telefoon-integratiesysteem, inclusief Bluetooth audiostreaming.

In de Range Rover Evoque Dynamic Business Edition wordt deze uitrusting  uitgebreid met een glazen panoramadak met elektrische zonwering, een harddrive navigatiesysteem met TMC-functie en SWYS-spraakbediening en elektrisch verwarmbare voorstoelen.