6 januari 2014
 

Qoros 3

Qoros levert eerste auto af

6 januari 2014 | Zes jaar na het ontstaan van het nieuwe automerk Qoros bereikt het de grootste mijlpaal in zijn geschiedenis tot nu toe: de overhandiging van de eerste klantenauto. Tijdens een feestelijke gebeurtenis bij dealer Guanshan in Shanghai, heeft de heer Yu Min, een 28-jarige interieurontwerper uit Shanghai, de sleutels van zijn splinternieuwe Qoros 3 Sedan overhandigd gekregen van de heer Volker Steinwascher, vicepresident van Qoros.

Tijdens de ceremonie zei de heer Yu: "Ik ben blij dat ik de eerste klant in China ben die de Qoros 3 Sedan in ontvangst heeft mogen nemen. Als ontwerper spreken de elegante styling, het ruime interieur en de afwerking mij aan. Minstens zo belangrijk zijn de QorosQloud-diensten, waardoor de auto deel zal gaan uitmaken van mijn digitale leven. Bovendien is het een geruststellende gedachte om te weten dat de auto veilig is. Hij is niet voor niets met vijf sterren bekroond door Euro NCAP".

Qoros 3

Volker Steinwascher tijdens de overhandiging: "Ik wil de heer Yu Min feliciteren met zijn aankoop en met het feit dat hij de allereerste klant in China is, die zijn Qoros 3 in ontvangst heeft kunnen nemen. Qoros heeft de afgelopen zes jaar hard gewerkt om stijlvolle, innovatieve auto's te ontwikkelen die aan de Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen".

Gebaseerd op een innovatief modulair platform, is de Qoros 3 Sedan het speerpunt in de ontwikkeling en lancering van een uitgebreide familie nieuwe modellen, waarvan elk lid met een interval van zes tot twaalf maanden zal worden gepresenteerd.

Qoros 3
 
Websitewww.Qorosauto.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!