25 november 2013
 

Isuzu MU-X

Isuzu toont MU-X op Tokyo Motor Show

25 november 2013 | Isuzu heeft op de Tokyo Motor Show voor het eerst het doek gelicht van de MU-X, een SUV die plaats biedt aan 7 volwassenen. Het model is ontwikkeld met het oog op de Australische markt.

De MU-X is 4,825 meter lang en 1,86 meter breed. Deze volwaardige SUV belooft dan ook riant plaats voor 7 inzittenden dankzij de derde zetelrij. Het interieur is volgens Isuzu hoogwaardig afgewerkt en belooft alle moderne mogelijkheden rond multimedia, navigatie en telefonie.

Isuzu MU-X

Onder de kap van de nieuwe MU-X ligt een drie liter turbodieselmotor die goed is voor 177 pk (bij 3.600 opm). Zijn sleepvermogen bedraagt 3 ton. De klant kan kiezen tussen twee- of vierwielaangedreven versies waarbij de 4WD uiteraard over een reductiebak met korte verhoudingen beschikt. De automaat biedt ook de mogelijkheid om de gewenste versnelling sequenieel te selecteren.

De nieuwe Isuzu MU-X werd vooral ontwikkeld met het oog op de Australische markt, waar hij als functionele kilometervreter een te duchten concurrent moet worden voor de gevestigde orde. Er zijn momenteel geen plannen om het model ook in Europa te commercialiseren.

Isuzu MU-X
 
Websitewww.isuzu.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!