29 november 2013
 

Volvo

Volvo introduceert de V70 en XC70 Nordic+

29 november 2013 | Volvo introduceert de V70 en XC70 Nordic+. Deze speciale Scandinavisch getinte uitvoeringen zijn voorzien van verwarmbare voorstoelen en parkeerverwarming. De parkeerverwarming is met een smartphone te bedienen. De V70 Nordic+ en de XC70 Nordic+ staan nu bij de Volvo-dealer. 

De extra uitrusting blijft echter niet bij de elektrisch verwarmbare voorstoelen en parkeerverwarming alleen. De Nordic+ bevat ook andere lederen bekleding, een elektrisch bedienbare achterklep, Park Assist achter en een regensensor.

Verder zijn beide Nordic+-modellen voorzien van een High Performance multimediasysteem met een 7-inch kleurenscherm, geïntegreerd hard-disk navigatiesysteem en een uitgebreide Bluetooth-functionaliteit welke muziek streamen ook mogelijk maakt.

Volvo

Het Interior Air Quality System (IAQS) en de luchtvochtigheidssensor dragen bij aan een gezond reisklimaat. Volvo 's geïntegreerde hulpdienst Volvo On Call zorgt in noodgevallen voor snelle hulp en bevat een slimme App welke ook fungeert als een ritregistratiesysteem.

Volvo biedt de V70 Nordic+ en de XC70 Nordic+ aan met keus uit diverse benzine- en dieselmotoren. Zo is de Nordic+ ook leverbaar met de nieuwe 2-liter vierdlinder T5 en D4 motoren. Afhankelijk van de motorkeuze komt de V70 in aanmerking voor gereduceerde bijtelling (20 %), ook met een automatische transmissie. Prijzen voor de V70 Nordic+ starten bij 40.995 euro voor de D2 met 20% bijtelling. De XC70 D4 Nordic+ is er vanaf 49.495 euro.

Volvo
 
Websitewww.volvocars.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!