23 november 2013
 

Jaguar

Jaguar toert door Nederland

23 november 2013 | Als onderdeel van de campagne "A Jaguar for the price of a car" start Jaguar Nederland met "Jaguar on Tour". Een opvallende colonne bezoekt elke dag een andere stad en regio. Op de Facebook-pagina van Jaguar Nederland kunnen spotters foto's delen en zijn er prijzen te winnen. Hier kunnen ook verzoeken worden geplaatst voor een persoonlijke invulling van de bontgekleurde stoet Jaguars.

Met Jaguar on Tour doet vanaf maandag 25 november een opvallende colonne Jaguars elke dag een andere stad en regio van ons land aan. De route en programma staan steeds een dag van tevoren op de Facebook-pagina van Jaguar Nederland.

Wie onderweg of op locaties de Jaguars van de tour ziet en fotografeert, kan automatisch meedingen naar leuke prijzen door ze te plaatsen op de Facebook-pagina van Jaguar Nederland. Dagelijks worden winnaars gekozen en aan het slot van Jaguar on Tour kunnen bezoekers aan Facebook stemmen welke van alle ingezonden foto's algemeen winnaar zijn.

Jaguar

Op de bijbehorende Facebook-pagina kunnen ook verzoeken worden gedaan om de 'Jaguar on Tour' uit te nodigen om aanwezig te zijn op een evenement of gelegenheid onder de naam 'Request the Jaguar'. Dat kan een ultieme wens, jubileum, bruiloft, verjaardag of bedrijfsbeurs zijn, maar ook een goed doel. Een link met Jaguar of ‘Britishness' vergroot de kans op succes. Post een verzoek op de Facebook-pagina en wie weet komt 'Jaguar on Tour' bij de gelukkige langs.

Route en programma van Jaguar on Tour zijn dagelijks te vinden op Facebook.

Jaguar
 
Websitewww.facebook.com/Jagu
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!