13 november 2013
Skoda Octavia Combi

Skoda Octavia Combi

Skoda verlaagt verbruik Octavia Combi

13 november 2013 | Skoda heeft de CO2-uitstoot van de nieuwe Octavia Combi Greenline voor 2014 verlaagd tot 85 gram per kilometer. Samen met de Octavia Hatchback Greenline heeft Skoda daarom volgend jaar twee grote zakenauto's in de 14%-klasse in huis.

De Octavia Combi Greenline is direct vanaf de introductie ook leverbaar als Businessline met onder andere touchscreen navigatie Amundsen, Bluetooth carkit, parkeersensoren en lichtmetalen velgen.

Skoda Octavia Combi

Ondanks de lage bijtelling, is de auto toch aan te passen aan ieders wens. De optielijst  van de Octavia  bevat o.a.  Bi-Xenon koplampen, keyless entry, 8 inch full colour multitouch navigatiesysteem Columbus, halflederen bekleding, actieve rijbaan begeleiding, halfautomatische parkeerassistent,  stoelverwarming voorstoelen en achterbank.

De nieuwe Skoda Octavia Combi Greenline is er vanaf € 25.650,-. Dit betekent met 14% bijtelling een netto maandbedrag van € 126,- voor privégebruik (o.b.v. 42% inkomstenbelasting). De Businessline uitvoering begint bij € 27.150,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!