10 oktober 2013
 

Lamborghini

Lamborghini museum te bezoeken via Google Maps

10 oktober 2013 | Sinds deze week gunt Automobili Lamborghini consumenten op virtuele wijze een kijkje in het museum van het merk. Deze technologie is afgeleid van Google Street View en biedt de mogelijkheid om door het museum in Sant'Agata Bolognese te 'surfen', om de exotische collectie klassieke en moderne supersportwagens te bewonderen.

Dankzij deze technologie kunnen internetgebruikers wereldwijd nu een 360° panoramische blik werpen op Lamborghini's exclusieve collectie iconische supersportwagens die al sinds 1963 symbool staan voor het label 'Made in Italy'.

Lamborghini

Het 1.500 m2 tellende museum beslaat twee verdiepingen en beschikt over een collectie met ondermeer wereldberoemde productieauto's, waaronder de Miura, Countach, Diablo en Murciélago. Die weten zich in goed gezelschap van uitzonderlijke prototypen, limited editions, one-off exemplaren, raceauto's en motoren voor nautische doeleinden. Unieke schaalmodellen van originele stylingstudies door Lamborghini's Centro Stile zijn eveneens in het museum te bewonderen, naast enkele van de meest legendarische V12-motoren.

Als onderdeel van de virtuele ervaring krijgen bezoekers een interieurbeeld van enkele modellen voorgeschoteld en kunnen ze tevens een unieke blik werpen op de Reventòn (tot 20 exemplaren beperkt)–, Estoque en Sesto Elemento, die exclusief zijn voorbehouden aan Lamborghini's museum.

Lamborghini

De virtuele tour door het museum is beschikbaar voor de PC, tablet en smartphone. De app-software wordt ondersteund door zowel iOS als Android.

Lamborghini Lamborghini
 
Websitelam.bo/peeic
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!