8 oktober 2013
 

Kia

Gratis kaartupdates bij Kia

8 oktober 2013 | Kia introduceert een nieuwe service: de 7-jarige kaartupdate. Deze service biedt kopers van een nieuwe Kia de mogelijkheid om gratis updates voor hun navigatiesysteem te ontvangen, gedurende de complete garantieperiode van 7 jaar.

Alle nieuwe Kia-modellen die voorzien zijn van een origineel Kia-navigatiesysteem (dus geen achteraf ingebouwd systeem van bijvoorbeeld Pioneer), worden vanaf nu bij een bezoek aan de Kia-dealer of reparateur gratis voorzien van nieuwe kaartupdates.

Kia

De data voor deze 7-jarige kaartupdate wordt in de vorm van zes verschillende upgrades geleverd tijdens de volledige garantieperiode van Kia. De data wordt aangeleverd door NAVTEQ Maps en belooft dat Kia-rijders altijd over de nieuwste wegeninformatie beschikken. De service is tevens over te dragen op volgende eigenaren van de auto en is niet onderhevig aan een maximum kilometrage.

"Kia's nieuwe 7-jarige kaartupdate service geeft blijk van ons voornemen om het bezit van een Kia zo plezierig mogelijk te maken en houdt in dat onze klanten te allen tijde kunnen vertrouwen op de accuratesse van hun navigatiesysteem", verklaart Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

Kia
 
Websitewww.kia.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!