4 oktober 2013
 

Honda

Honda introduceert Quality Plus occasion-label

4 oktober 2013 | Honda introduceert een nieuw occasion-label. Onder de naam "Honda Quality Plus" (HQP) worden gebruikte Honda's aangeboden met een pakket aan garanties en zekerheden voor de consument. Zo heeft een HQP occasion standaard 2 jaar garantie en 2 jaar mobiliteitsgarantie, zonder kilometerbeperking.

Gebruikte Honda's kunnen voor het HQP label in aanmerking kunnen komen met een leeftijd tot 10 jaar en met een kilometerstand (volgens NAP) tot 180.000 km. De Honda Quality Plus Occasions worden geselecteerd en aangeboden via de officiële Honda autodealers.

Behalve de twee jaar standaard garantie en twee jaar mobiliteitsgarantie die HQP Occasions hebben, zijn de occasions gecontroleerd op meer dan 100 punten; voorzien van een nieuwe APK-keuring; heeft de klant recht op omruil; zijn er geen onkosten voor periodiek onderhoud binnen de eerst 20.000 kilometer of 12 maanden en wordt de auto, net als een nieuwe auto, van binnen en buiten gepoetst en schoongemaakt voor aflevering. Alle HQP Occasions zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP) waarmee de afgelezen kilometerstand gegarandeerd is.

Honda

De garantie is kentekengebonden. Dit betekent dat de garantie overdraagbaar is naar een eventueel nieuwe particuliere eigenaar, mits aan de HQP occasion-voorwaarden is voldaan, zoals het voorgeschreven onderhoud en eventuele reparaties via het Honda autodealernetwerk.

Indien de consument bij aanschaf van een HQP occasion ervoor kiest deze auto onder te brengen bij de Honda verzekering worden garantie en mobiliteitsgarantie met 1 jaar verlengd, waarmee de garantieperiode 3 jaar totaal bedraagt, zonder kilometerlimiet.

Honda
 
Websitewww.honda-occasions.n
Deel via