1 oktober 2013
Nissan Note

Nissan Note

Nieuwe Nissan Note nu bij de dealer

1 oktober 2013 | De eerste exemplaren van de nieuwe Nissan Note zijn bij de dealers gearriveerd. De auto's worden vanaf nu uitgeleverd aan klanten.  De fabrikant maakt tegelijkertijd de prijzen bekend van de zuinigste en krachtigste uitvoering, de Note DIG-S. De Nissan Note is beschikbaar vanaf 13.490 euro.

De Note DIG-S is voorzien van een 1,2-literbenzinemotor die 72 kW levert. Volgens fabrieksopgave heeft hij gemiddeld 4,3 liter benzine per honderd kilometer nodig (handgeschakeld). Dat betekent een gemiddelde CO2-uitstoot van 99 gram per kilometer. Hij heeft dan ook het verbruikslabel A. Goed nieuws voor zakelijk rijders: vanwege de lage uitstoot bedraagt de fiscale bijtelling twintig procent.

Kopers kunnen de Nissan Note DIG-S ook bestellen met automatische transmissie (CVT). Deze optie kost 2.500 euro.

Nissan Note

Nissan biedt de Note DIG-S aan in drie uitvoeringen: de Acenta, Connect Edition en Tekna. De Note DIG-S Acenta kost 16.740 euro, de Connect Edition 18.090 euro en prijzen van de Tekna beginnen bij 20.190 euro. Bij deze laatste uitvering kunnen de kopers kiezen voor een glazen dak of het Invitation Sport Pack.  

Kopers kunnen de Note DIG-S per direct bestellen. De levering van deze versie start in februari 2014. Nissan-rijders worden voor hun trouw beloond als ze kiezen voor de Note DIG-S. Zij kunnen voor 500 euro meerprijs overstappen van Note DIG-S Acenta naar een Connect  Edition, een voordeel van 850 euro.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!