26 september 2013
Mazda3

Mazda3

Nieuwe Mazda3 krijgt MZD Connect

26 september 2013 | Mazda introduceert in de nieuwe Mazda3 een volledig nieuw connectiviteitsysteem onder de naam "MZD Connect". Vanaf de start van de verkoop in Europa, eind oktober, zal de nieuwe Mazda3 een uitgebreid pakket aan online diensten bieden als onderdeel van de volledig herontwikkelde omgeving. MZD Connect werkt samen met de smartphone van de gebruiker en breidt als zodanig het bestaande aanbod van navigatie- en SMS functies (inclusief uitlezing en spraakherkenning) uit.

De inzittenden van de Mazda3 kunnen met dit nieuwe systeem genieten van zorgeloze real-time toegang tot infotainmentdiensten als "Aha" via het 7-inch scherm bovenop de middenconsole. "Aha" is een cloud-based platform dat is ontworpen voor gebruik in de auto en biedt meer dan 40.000 contentkeuzes, waaronder internetradio, nieuws, podcasts, audioboeken, Facebook en Twitter-feeds, als ook een verscheidenheid aan op locatie gebaseerde diensten.

Mazda3

MZD Connect biedt ook de Mazda apps die bij de eigen auto horen, zoals het Eco-display en herinneringen voor het periodieke onderhoud. Met zijn modulaire hardwarestructuur en eenvoudig te updaten software is het systeem flexibel en klaar voor de toekomst. Het ondersteunt ook het afspelen van andere aangesloten mobiele apparaten en werkt in 25 talen voor audio en in 38 talen voor tekst. Het aanbod van beschikbare applicaties en diensten zal in de toekomst nog meer toenemen.

Gebruikers hebben voor hun smartphone en een databundel nodig voor het gebruik van dit systeem De Aha app is gratis.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!