27 september 2013
Volkswagen Up!

Volkswagen Up!

Volkswagen introduceert Cross Up!

27 september 2013 | De Volkswagen Up! is binnenkort ook leverbaar als stoere "Cross Up". Hij staat hoog op zijn grote lichtmetalen wielen. Ook andere carrosserieaanpassingen zorgen ervoor dat hij direct avontuurlijk over komt. De Cross Up! is bovendien praktisch: hij heeft standaard vijf deuren en dakrails. De prijzen van de speciale aangeklede Cross Up! starten bij 14.620 euro.

De vierdeurs Cross Up! is de avonturier binnen de up!-reeks. Hij is herkenbaar aan stoere carrosseriemodificaties in contrasterende kunststof en zijn grote lichtmetalen wielen. Het interieur kan worden uitgevoerd in een spannende rood/grijs- of antraciet/grijs-combinatie. Voor de dashboardafwerking is er keuze uit Black Pearl, Dark Silver of Red.

Volkswagen Up!

De standaarduitrusting van de Cross Up! omvat onder meer: City Emergency Braking, 16-inch lichtmetalen 'cross'-wielen, 'cross'-bumpers, mistlampen vóór, soundpakket, Radio RCD 125, chromen interieurdetails, klein leder pakket met gekleurde stiksels, aluminium instaplijsten, elektrische bediening van de buitenspiegels en speciale vloermatten. Met het Executive pakket (meerprijs 698 euro) wordt dit aangevuld met airconditioning en maps+more navigatie. De Cross Up! is er in wit en rood en in de metallic tinten Dark Blue, Light Silver en Black Pearl.

De Cross Up! wordt geleverd met de sterkste up!-motor: de 1.0 met 55 kW/75 pk. Daarmee is een top van 167 km/h haalbaar en de sprint van 0-100 km/h duurt 14,2 s. Het gemiddelde fabrieksverbruik komt op ruim 1:17 (5,8 l/100 km). De gemiddelde CO2-uitstoot van 109 g/km leidt tot een A-label. Wie de Cross Up! zakelijk rijdt, profiteert van 20% bijtelling.

Volkswagen Up!

De Cross Up! is nu te bestellen bij de Volkswagen-dealer. De auto staat begin november bij de dealer.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!