24 september 2013
Mini MINI (2006 - 2014)

Mini MINI (2006 - 2014)

MINI nu als Chili Final Edition

24 september 2013 | MINI presenteert de Chili Final Edition voor de MINI Hatchback en MINI Clubman. De Chili Final Editions zijn standaard uitgerust met de meest gewilde opties, waarbij het consumentenvoordeel kan oplopen tot 4.000 euro. Als klap op de vuurpijl geldt voor de Chili Final Editions ook een financieringstarief vanaf 99 euro per maand. De MINI Countryman is eveneens leverbaar in een nieuwe uitvoering: de Business Edition.

De nieuwe MINI Chili Final Edition van de MINI Hatchback en de MINI Clubman is leverbaar in combinatie met de motorvarianten One, One D, Cooper, Cooper D, Cooper S en Cooper SD. De extra rijk en sportief aangeklede MINI Chili Final Edition is uitgerust met onder meer navigatie, airconditioning, Bluetooth, voicecontrol en stuurwielbediening. Sportstoelen, een achterspoiler, lichtmetalen wielen en een middenarmsteun behoren eveneens tot de omvangrijke standaarduitrusting.

De MINI Chili Final Edition is er vanaf 19.995 euro. Zakelijk rijders hebben tot het einde van dit jaar keuze uit een ruim aantal modellen welke tot 2019 te rijden zijn in de 20% bijtellingscategorie.

Mini MINI (2006 - 2014)

De nieuwe MINI Countryman Business Edition is voorzien van zowel het Business Line-pakket als het Wired-pakket. De uitrusting bestaat uit de meest begeerlijke opties van de zakelijk rijder, waaronder een geïntegreerd MINI navigatiesysteem, MINI Connected, de radio MINI Visual Boost met Bluetooth, een middenarmsteun en lichtmetalen ‘Single Spoke' 16-inchwielen.

De Business Edition is leverbaar als Countryman One, One D, Cooper en Cooper D. Het voordeel van de Business Edition bedraagt meer dan 750 euro. De prijzen beginnen bij 26.995 euro voor de MINI Countryman One Business Edition. De leaseprijs begint bij 529 euro p/m.