16 augustus 2013
Kia Soul

Kia Soul

Nieuwe Kia Soul debuteert op Frankfurt Motor Show

16 augustus 2013 | Een compleet nieuwe versie van de Kia Soul beleeft op 10 september aanstaande zijn Europese debuut tijdens de 65e editie van de Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) in Frankfurt.

De geheel nieuwe Kia Soul blijft trouw aan het oorspronkelijke en kenmerkende design met moderne stijlelementen. De nieuwe Soul belooft een meer dynamische wegligging en een reeks zuinige motoren. Het interieur is geïnspireerd op dat van het Kia Track'ster studiemodel uit 2012 en heeft een frisse en meer volwassen uitstraling gekregen, zonder daarbij zijn geheel eigen stijl te verliezen.

Kia Soul

"De Soul heeft binnen de totale Kia-clientèle een geheel eigen groep loyale klanten gevonden, waardoor het voor ons belangrijk was dat het compleet nieuwe model trouw bleef aan het oorspronkelijke design", verklaart Benny Oeyen, Vice President Marketing en Product Planning van Kia Motors Europe.

De nieuwe Kia Soul wordt in het voorjaar van 2014 leverbaar in Europa. Ook zal de Soul op een later tijdstip als E.V. (Electric Vehicle), met een volledig elektrische aandrijflijn beschikbaar worden.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!