1 augustus 2013
Volkswagen Up!

Volkswagen Up!

Volkswagen Up! nu ook als Groove Up

1 augustus 2013 | Volkswagen breidt het up!-gamma uit met de "groove up!" Dit model is standaard uitgevoerd met een Fender audiosysteem inclusief muziek-streaming. Als enige up! is de 'groove' te bestellen in de spetterende kleur hot orange. De groove up! is er vanaf 12.690 euro.

De groove up! is de meest luxe up! die Volkswagen levert. Het is ook de meest muzikale. De Fender 'premium audio' geluidsinstallatie bestaat uit een 300 Watt-versterker, zes speakers én een subwoofer. Dit audiosysteem is gekoppeld aan "maps+more" waarin muziek-streaming is geïntegreerd. Ook navigatie en Bluetooth-telefonie zijn inbegrepen bij maps+more.

Volkswagen Up!

Standaard zijn Climatic airconditioning, 16-inch lichtmetalen wielen, extra donker getinte ramen achter, speciale 'groove-bekleding' met gekleurde stiksels, instaplijsten en groove up!-vloermatten. Als optie is een elektrisch bedienbaar panorama schuif-/kanteldak beschikbaar.

De groove up! is leverbaar in de kleur hot orange. Ook de dashboardafwerking kan in die kleur worden besteld. Uiteraard zijn ook andere (metallic)tinten leverbaar. Standaard wordt de groove up! geleverd als driedeurs met de 45 kW/60 pk sterke benzinemotor. Hij is er ook als vijfdeurs en/of met de 1,0-liter benzinemotor met 55 kW/75 pk. Op wens is een automatische transmissie leverbaar.

Volkswagen Up!

De groove up! staat vanaf augustus in de showroom en is direct bestelbaar bij de Volkswagen-dealer. Hij is er vanaf 12.690 euro inclusief BTW en BPM.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!