11 juli 2013
Subaru XV

Subaru XV

Gratis Lineartronic CVT op Subaru XV

11 juli 2013 | Subaru levert in navolging van de actie met de Forester nu ook de XV zonder meerprijs met een Lineartronic CVT automatische transmissie. Naast extra comfort levert de aanbieding een prijsvoordeel op van 2.000 euro. De actie loopt tot 31 december 2013.

De Lineartronic CVT is een naadloos schakelende automaat die op een uitgekiende manier de motor in zijn optimale toerenbereik laat draaien. Dat heeft een positieve invloed op de prestaties en het brandstofverbruik. Dankzij het adaptieve karakter van de transmissie kan de XV ook sportief worden gereden.

Subaru XV

De XV 1.6 heeft een gemiddeld verbruik van 6,3 liter per 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 146 gram per kilometer. Hij heeft daarmee een groen brandstoflabel B. De XV met tweeliter heeft een verbruik van gemiddeld 6,6 liter per 100 kilometer. Voor de veelrijder is de XV er ook met een Boxer Diesel. Deze compacte krachtbron rijdt gemiddeld bijna 18 kilometer op een liter brandstof.

De XV "CVT" 1.6 is er vanaf € 26.495,-. Vierwielaandrijving is standaard en wie een XV met benzinemotor aanschaft kan zonder meerprijs een Lineartronic CVT bestellen, wat een prijsvoordeel van € 2.000,- oplevert. Natuurlijk zijn de handgeschakelde versies ook leverbaar. Het aanbod geldt tot het eind van dit jaar voor zowel de XV als de Forester.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!