26 april 2013
 

Bentley

Kosteloze check-up voor Nederlandse Bentley's

26 april 2013 | Bentley Leusden viert zijn eerste verjaardag; het officiële verkoop- en servicepunt van het roemruchte merk in Nederland is sinds 1 mei 2012 operationeel. Een dienstverlening van topniveau staat sinds dag één centraal. Gecombineerd met het jubileum leidt dat nu tot een nieuwe stap: alle eigenaren van een Bentley krijgen gratis een technische check-up van hun auto aangeboden.

Bentley Leusden heeft ter ere van het eenjarige bestaan in totaal zo'n 400 eigenaren van een Bentley rechtstreeks benaderd met het aanbod voor een kosteloze technische check-up van hun auto. Deze controle is bedoeld om de veiligheid en betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

Bij de check-up wordt de Bentley in kwestie dan ook op een groot aantal punten geïnspecteerd: van banden en wielen via de werking van elektrische systemen en de staat van diverse leidingen tot en met de conditie van ruitenwissers en –sproeiers.

Bentley

De specificaties van nieuwe Bentley's worden bij Bentley Leusden in nauw overleg met de klant samengesteld. Ook reeds rijdende modellen kunnen alsnog aangepast worden aan de (nieuwe) wensen en eisen van de eigenaar. Diverse Bentley's kunnen bijvoorbeeld geleverd worden met de 'vented wings'. Deze sportief-elegante koelluchtopeningen worden in de voorste wielkasten gemonteerd – uiteraard is er keuze uit verschillende uitvoeringen en kleuren.

Ook het nieuwe V8-sportuitlaatsysteem is nu beschikbaar. Dit versterkt niet alleen optisch, maar vooral ook akoestisch het sportieve karakter van elk Bentley V8-model.

Bentley
 
Websitewww.leusden.bentleymo
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!