Akkoord Autozine.nl maakt gebruik van cookies om advertenties te tonen. Klik hier voor meer informatie. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'akkoord' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
Publicatiedatum: 10 april 2013
Renault Captur

Renault Captur

Renault maakt prijzen Captur bekend

10 april 2013 | Renault maakt de prijzen van de Captur bekend. Die beginnen bij 15.990 euro voor de Captur Energy TCe 90 Authentique. De gunstige CO2-uitstoot van 113 g/km levert een belangrijke bijdrage aan deze prijs en resulteert in een gunstige 20 procent bijtelling voor zakelijke rijders. De CO2-uitstoot van de Captur ENERGY dCi 90 Stop Start bedraagt 95 g/km. Daardoor is deze uitvoering nog het hele jaar vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en valt deze ook in de lagere bijtellingscategorie van 20 procent bij zakelijk gebruik.

De prijzen van de Renault Captur ENERGY dCi 90 Stop Start beginnen bij 18.490 euro. De Captur TCe 120 EDC (automaat met dubbele koppeling, CO2-uitstoot: 125 g/km) staat in de prijslijst vanaf 21.490 euro in combinatie met de Expression-uitvoering.

De Captur is leverbaar met het multimedia- en navigatiesysteem Renault R-Link. Dit systeem is standaard op de Dynamique-uitvoering en bestaat uit een geïntegreerde tablet voor navigatie, audio, video en internet.

Wie de Captur aanschaft, kan naar eigen wens zowel het exterieur als het interieur van de auto aan de eigen wens aanpassen. Een tweekleurige carrosserie is een van de vele mogelijkheden: het dak, de raamstijlen en de spiegels kunnen in een andere kleur worden uitgevoerd dan de rest van de carrosserie.

Deze crossover vertegenwoordigt een voor Renault geheel nieuw segment en is een volledig nieuw ontwerp van de Nederlandse designer Laurens van den Acker. De Captur verschijnt medio mei bij de Renault-dealer in de showroom.

Renault Captur
 
Websitewww.renault.nl
Meer informatie
Categoriemodelwijzigingen
 

Meer nieuws over de Renault Captur

 
newsRenault Captur Helly Hansen kost 20.990 
newsRenault introduceert Captur Helly Hansen 
news5 EuroNCAP-sterren voor Renault Captur 
newsRenault Captur debuteert in Geneve 
newsRenault onthult Captur