3 april 2013
 

Honda

Honda levert Safety Cars aan TT Circuit Assen

3 april 2013 | Het TT Circuit Assen zet sinds 2010 interventie voertuigen van Honda in. De officiële Safety Car, Medical Cars en Course Car zijn Honda's. De Safety Car en Course Car zijn recent vervangen door de nieuwe Civic 2.2 i-DTEC en CR-V 2.2i-DTEC.

Het TT Circuit Assen zet een nieuwe Honda Civic in als officiële Safety Car. Deze Honda is volgens de organisatie bijzonder geschikt om onder raceomstandigheden, wanneer de wedstrijdleiding dit om veiligheidsredenen noodzakelijk acht, snel voor de leider in de race te gaan rijden om de snelheid uit de race te halen.

De nieuwe Honda CR-V wordt door TT Circuit Assen ingezet als Course Car. De CR-V biedt heel veel ruimte  en is daarom uitermate geschikt voor het vervoer van hulpverleningsmaterialen.

Honda

Naast de Civic 2.2 i-DTEC en de nieuwe CR-V heeft het TT Circuit Assen ook al twee Honda Accord Tourers als Medical Cars; auto's die in noodsituaties tijdens de trainingen en races met een arts en verpleegkundige uitrukken en instaan voor de veiligheid van de coureurs en de medewerkers op en rond de baan. De Honda's zijn uitgerust met een uitgebreide medische uitrusting om snel en adequaat eerste hulp te kunnen verlenen.

 

Honda
 
Websitewww.honda.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!