11 maart 2013
 

Range Rover Sport

Nieuwe Range Rover Sport wordt in New York onthuld

11 maart 2013 | De nieuwe Range Rover Sport zal op 26 maart a.s. zijn wereldpremière beleven met een live autorit door de straten van Manhattan, New York. Land Rover's snelste en meest wend- en handelbare model tot nu toe wordt aan de vooravond van de New York International Auto Show 2013 via een live videostream onthuld aan een wereldwijd publiek.

De rit vindt plaats door de straten van de grootste markt voor de Range Rover Sport: New York City. Er worden meer Range Rover Sports verkocht in New York dan in welke andere stad ter wereld en het model is Land Rover's best verkochte product in Noord Amerika.

Range Rover Sport

Als primeur voor Land Rover wordt het evenement live uitgezonden naar een wereldwijd publiek via een speciale website: NewRangeRoverSport.com. Iedereen die zich vooraf aanmeldt op de site ontvangt een persoonlijke uitnodiging met wachtwoord om de live onthulling op 26 maart te bekijken en om toegang te krijgen tot exclusieve extra content en informatie.

De nieuwe Range Rover Sport is de jongste toevoeging aan de nieuwe Range Rover familie en het derde nieuwe Range Rover model dat binnen twee jaar wordt geïntroduceerd. Hij volgt daarmee de introductie van de inmiddels veelvuldig bekroonde Range Rover Evoque in 2011 en die van de nieuwe Range Rover in 2012.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!