6 februari 2013
 

BMW

Speciale uitvoeringen BMW 1-Serie, X1 en X3

6 februari 2013 | De BMW 1-Serie is tijdelijk leverbaar als "Business Sport" De X1 en X3 zijn beschikbaar als "Chrome Line Edition". Deze modellen bieden een uitgebreid pakket opties voor een lage meerprijs. Het voordeel loopt op tot ruim 50%. De speciale uitvoeringen zijn bestelbaar tot en met 30 juni en zolang de voorraad strekt.

De BMW 1 Serie Business Sport dankt zijn uitdagende voorkomen aan extra's als Xenon koplampen en een Sport Line aankleding. Deze versies van de BMW 1-Serie zijn verder voorzien van een met leder bekleed sportstuur, een midden-armsteun voor, mistlampen voor, Cruise Control met Active Braking (remfunctie) en het navigatiesysteem Business met uitgebreid instrumentencluster. De individuele opties vertegenwoordigen een waarde van € 5.399,-, maar voor het Business Sport-pakket geldt een meerprijs van € 2.595,-, een voordeel van 52%. Het pakket is leverbaar voor alle versies van de 1-Serie, met uitzondering van de 125i, 125d en M135i.

BMW

Het "Chrome Line Edition"-pakket dat op een groot aantal versies van de BMW X1 en X3 leverbaar is, omvat sportieve en comfortverhogende extra's. Door het chique Chrome Line-exterieur (X1) of het Individual Exterieur Line (X3) zijn de specials echte blikvangers. Ook zijn beide modellen uitgerust met zijdeglanzend aluminium dakrails, Xenon koplampen en een sportstuurwiel. Tot de uitrusting behoort verder een links en rechts gescheiden automatische airconditioning en het navigatiesysteem "Business".

De BMW X1 biedt verder Cruise Control met Active Braking (standaard op de X3) en een middenarmsteun, en de X3 Chrome Line Edition wordt standaard geleverd met een alarmsysteem klasse 3. Bovendien zijn de X1 en de X3 in deze uitvoeringen standaard voorzien van een 8-traps automatische transmissie.

BMW

De individuele opties vertegenwoordigen voor de X1 een waarde van € 6.156,-, maar het Chrome Line Edition-pakket komt op een meerprijs van € 2.995,-, een voordeel van 51%. Voor de BMW X3 bedraagt het voordeel 59%. De opties hebben een waarde van € 8.795,-, maar het Chrome Line Edition-pakket komt op een prijs van € 3.595,-.

BMW BMW
 
Websitewww.bmw.nl
Deel via