1 februari 2013
Seat Mii

Seat Mii

Seat Mii tijdelijk als Chill Out

1 februari 2013 | De Seat Mii is tijdelijk leverbaar als Chill Out. Deze versie is gebaseerd op de Mii Style Chic. Als extra uitrusting krijgt de Mii Chill Out! daar airconditioning, standaard vijf deuren, mistlampen vóór en donker getinte ramen achter bij. De meerprijs bedraagt 200 euro ten opzichte van de Style Chic.

Qua motorisering kent de Mii Chill Out! geen beperkingen, wat betekent dat hij naar wens te bestellen is met de 1.0 (44 kW/60 pk) en de 1.0 (55 kW/75 pk) met desgewenst een handgeschakelde of automatische transmissie. Naast deze benzinemotoren is er tevens een 50 kW/68 pk 1.0 EcoFuel-versie op aardgas.

Seat Mii

De Seat Mii Chill Out! is er vanaf € 10.500,- voor de 1.0 (44 kW/60 pk) inclusief MRB-vrijstelling en 14% bijtelling voor zakelijke rijders.

Gelijktijdig met de introductie van de Mii Chill Out! lanceert Seat 'Enjoy Mii' en 'Cool Mii' actiepakketten voor de Mii's Style en Style Sport. Beide pakketten verrijken de Style en Style Sport met een radio/CD/MP3-speler met zes speakers en airconditioning, terwijl de 'Enjoy Mii' standaard vijf portieren heeft. Het 'Cool Mii' pakket is er voor € 495,-; het 'Enjoy Mii' pakket staat voor € 650,- op de prijslijst.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!