1 februari 2013
 

Toyota

Drie primeurs bij Toyota in Geneve

1 februari 2013 | Toyota toont vier nieuwe modellen en drie primeurs tijdens de Autosalon van Geneve. Het zijn de FT-86 Open, de Auris Touring Sports, de i-ROAD en de nieuwe RAV4.

De Toyota FT-86 Open concept is een preview van hoe de GT86 zonder dak eruit zou kunnen zien. De cabriolet is gebouwd om de reacties van het publiek te peilen. Maar het is meer dan een proefballon. Er worden op dit moment al prototypes van een dakloze GT86 ontwikkeld.

Toyota

Op de autoshow in Parijs kon hij al van afstand worden bekeken, op de Autosalon van Genève maakt hij zijn debuut: de Auris Touring Sports. Het wordt de eerste hybride stationwagon op de markt en krijgt ondanks zijn 136 pk sterke aandrijflijn toch maar een bijtelling van 14%. De Touring Sports staat deze zomer in de showroom, maar is nu al te bestellen.

De alweer vierde generatie van de RAV4 beleeft op Genève zijn Europese debuut. Hij is in alle opzichten gegroeid, maar heeft niets van zijn kernwaarden verloren: stoer, robuust, krachtig en ruim.

Toyota

In stedelijke gebieden staat de luchtkwaliteit in toenemende mate onder druk, maar is de behoefte aan mobiliteit onveranderd hoog. De tweepersoons Toyota i-ROAD is het antwoord op beide problemen: hij is compact, leuk om mee te rijden en zonder emissies.

Toyota Toyota Toyota
 
Websitewww.toyota.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!