25 januari 2013
 

Fisker Karma

Fisker introduceert Karma Dutch Edition

25 januari 2013 | Dankzij de intensieve samenwerking met Fisker Automotive is het Fisker Nederland gelukt om exclusief voor Nederland een serie aanpassingen voor de Karma te laten ontwikkelen die de CO2 emissie reduceren van 53 gram/km naar 47 gram/km. Hierdoor voldoet de elektrisch aangedreven Fisker Karma 'Dutch Edition' aan de regels voor 0% fiscale bijtelling.

Over de mogelijkheid van een lagere emissie werd al langer gefluisterd. De omvangrijke technische aanpassingen aan de Fisker Karma werden de afgelopen maanden door Fisker Automotive uitsluitend voor ons land ontwikkeld. Per heden is alles definitief rond.

Fisker Nederland verwacht veel belangstelling voor de Karma 'Dutch Edition' en heeft een aantal auto's in de meeste courante kleuren voor directe levering op voorraad genomen. Snelle beslissers kunnen hierdoor maximaal fiscaal voordeel genereren. Uiteraard is het ook mogelijk om een Fisker Karma met 47 g/km CO2 emissie in exact de gewenste kleur en uitvoering te bestellen. De auto is leverbaar vanaf 97.500 euro excl. BTW (117.975 euro incl. BTW).

Fisker Karma

Elke nieuwe Fisker Karma 'Dutch Edition' voldoet aan de regelingen voor 60 maanden bijtellingvrij rijden en voor de fiscale stimuleringsmaatregelen KIA, MIA en VAMIL. De Karma 'Dutch Edition' is bovendien tot 1 januari 2016 vrijgesteld van houderschapsbelasting.

Fisker Nederland was er veel aan gelegen om ook de Fisker-rijders van het eerste uur dezelfde voordelen te bieden als nieuwe kopers. Het zal hen als muziek in de oren klinken dat ook hun auto's door een speciaal 'upgrade pakket' aan de 'Dutch Edition' specificaties kunnen voldoen. Fisker Nederland heeft een RDW EGWC erkenning verworven om alle benodigde werkzaam-heden voor de conversie uit te voeren. Voor de uitgebreide upgrade betalen klanten van Fisker Hilversum en Fisker Breda een aangepast tarief, waarna ook zij van een aantal fiscale mogelijkheden kunnen gaan genieten.

Fisker Karma
 
Websitewww.fisker.nl
Meer informatie
Deel via