24 januari 2013
 

Bentley Mulsanne

Meer luxe en infotainment voor Bentley Mulsanne

24 januari 2013 | Met ingang van april levert Bentley Leusden de Mulsanne in "Comfort Specification" en "Entertainment Specification". Nieuwe uitvoeringsdetails verraden het karakter. Zo zijn er elektrisch bediende 'privacy-curtains' en zelfs een op maat gemaakte kofferset van de Italiaanse specialist Schedoni. De nieuwe Mulsanne-modellen worden vanaf april bij Bentley Leusden verwacht.

De "Comfort Specification" voor de Bentley Mulsanne staat voor extra luxe. In deze uitvoering is de limousine voorzien van zeer zachte hoofdsteunen met ruime verstelopties. Zijdelingse steunen zorgen tijdens het rijden voor extra ontspanning. De voetsteunen komen van pas als de achterstoelen in relaxpositie staan. Ook met leer beklede en met eendendons gevulde kussens zijn inbegrepen.

Bentley Mulsanne

Alle Mulsanne-modellen zijn voortaan standaard voorzien van opbergvakken in de achterportieren. Hierin is plaats voor bijvoorbeeld mobiele telefoons of de Bluetooth-hoofdtelefoons van het entertainmentsystem.

De "Entertainment Specification" voor de Mulsanne is eveneens nieuw. Achterin vinden de passagiers elektrisch opklapbare picnic-tafels met ruimte voor een iPad en een draadloos toetsenbord. Via de WiFi-hotspot kunnen de inzittenden tijdens het rijden gebruik maken van de iPad of van maximaal acht andere mobiele apparaten. In de hoofdsteunen van de voorstoelen zijn 8-inch LCD-schermen geïntegreerd. Hierop kunnen bijvoorbeeld films worden weergegeven. Een DVD-speler en een 20 GB harddisk zijn inbegrepen bij de Entertainment Specification.

Bentley Mulsanne

Dankzij de nieuwe, elektrisch bedienbare 'privacy curtains' kunnen passagiers zich desgewenst afsluiten van de buitenwereld. Daarnaast er de bagageset van het Italiaanse Schedoni. Deze set bestaat uit zes handgemaakte lederen koffers en tassen. De vormgeving is geïnspireerd op het interieur van de auto. De kleur en de uitvoering worden bepaald op basis van de wensen van de klant.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!