10 januari 2013
Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque als Sicilian Yellow Limited Edition

10 januari 2013 | De Range Rover Evoque maakt zich klaar voor de lente met de Sicilian Yellow Limited Edition, die op 10 januari zijn debuut maakt op de Autosalon van Brussel 2013. De nieuwe Limited Edition, die is gebaseerd op de Dynamic Plus-uitvoering, onderscheidt zich door een aantal unieke details die deze editie een markante uitstraling geeft. Voor Nederland komen 24 stuks van deze unieke Limited Edition beschikbaar, waarvan de eerste auto's medio mei zullen worden afgeleverd. De vanafprijs bedraagt 79.990 euro.

De nieuwe Limited Edition is verkrijgbaar als vijfdeurs Range Rover Evoque en als Range Rover Evoque Coupé, met een kleurencombinatie voor het exterieur die uniek is voor de Limited Edition. Deze wordt gecombineerd met het nieuwe Black Design Pack. De carrosserie is uitgevoerd in de lakkleur Sicilian Yellow met dak en buitenspiegels in contrastkleur Santorini Black. Het unieke interieurthema uitgevoerd in Ebony onderscheidt zich door contrasterende stiknaden in Yellow voor stoelen, portierpanelen, middensectie dashboard en deksel bergvak tunnelconsole. Daarnaast is het dashboard afgewerkt met een in Yellow geanodiseerde horizontale aluminium sierlijst.

Range Rover Evoque

Deze Sicilian Yellow Limited Edition vormt tevens het debuut van het nieuwe Black Design Pack, dat vanaf april 2013 tevens als reguliere optie verkrijgbaar zal zijn. Het Black Design Pack komt alleen beschikbaar op de Dynamic-uitvoeringen en omvat een Sport achterspoilerextensie, donkere koplampbehuizingen en mistlampen vóór, Range Rover woordmerk in Black, heldere achterlichten, 20-inch gesmede lichtmetalen velgen in Gloss Black, bumpersecties in Santorini Black en donker getinte uitlaateindstukken.

De Evoque Sicilian Yellow Limited Edition is beschikbaar met twee motoren, de SD4 met lichte 2,2-liter diesel (140 kW / 190 pk) en de Si4 met de lichtgewicht 2,0-liter benzinemotor (177 kW/240 pk). Beide motoren zijn gecombineerd met een zestraps automatische transmissie en vierwielaandrijving.