20 december 2012
Audi A3

Audi A3

Pro Line S-uitvoering voor nieuwe Audi A3

20 december 2012 | De nieuwe Audi A3 en A3 Sportback zijn er nu ook in Pro Line S-uitvoering. Het Ambition-uitrustingsniveau dient daarbij als basis. Dankzij S line en S line exterieur krijgen de A3-modellen een extra sportief accent. Ook op andere fronten wordt de uitrusting uitgebreid. Standaard zijn onder meer het MMI navigatiepakket, bestuurdersinformatiesysteem en het Audi sound system. Elke Audi A3/A3 Sportback Ambition is leverbaar in Pro Line S-uitvoering. De meerprijs bedraagt 5.000 euro.

De Pro Line S-uitvoering voor de nieuwe Audi A3/A3 Sportback staat om te beginnen voor extra sportiviteit. Standaard is bijvoorbeeld S-Line met onder meer een verlaagd (-25 mm) sportonderstel, 18-inch lichtmetalen wielen, afgevlakt multifunctioneel sportstuur, gedeeltelijk met leer beklede stoelen en diverse aluminium sierdelen. Ook S-Line exterieur is inbegrepen. Dit omvat onder andere specifieke bumpers (achter met diffuser), grille in hoogglans zwart, S line dakspoiler, verchroomde uitlaatsierstukken en S line-accenten.

Audi A3

Naast S line en S line exterieur zijn de Audi A3/A3 Sportback in Pro Line S-uitvoering ook standaard uitgevoerd met comfortverhogende extra's. Zo is het MMI navigatiepakket inbegrepen. Dit omvat SD-kaart navigatie Europa, Music interface met Bluetooth audiostreaming, telefoonvoorbereiding basis, 2 TB SDXC-kaartlezer en kaartweergave op 5,8-inch kleurenscherm. Ook standaard: Xenon plus verlichting, LED-achterlichten, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, volautomatische airconditioning, middenarmsteun vóór, lichtpakket, licht- en regensensor en interieurelementen mono.pur.

De dealers bieden de Pro Line S-uitvoering aan voor de bijtellingvriendelijke meerprijs van € 5.000. Daardoor is de Audi A3 Pro Line S 1.4 TFSI met 20% bijtelling er vanaf € 32.520. De Audi A3 Sportback Pro Line S is er vanaf € 33.710. De Pro Line S-uitvoering is leverbaar voor alle Ambition-modellen, ongeacht de motorkeuze.