12 december 2012
Nissan Juke

Nissan Juke

Nieuwe kleuren voor Nissan Juke

12 december 2012 | De Nissan Juke staat al bekend om zijn opvallende en unieke vormgeving, maar nu kunnen Juke-rijders en -kopers het model nóg meer een eigen gezicht geven. Met een extra brede keuze aan kleurencombinaties voor het in- en exterieur is de Juke nu volledig naar de smaak van zijn berijder aan te passen.

Voor de Nissan Juke is vanaf heden een reeks opties verkrijgbaar waarmee zowel nieuwe als bestaande Juke-eigenaren hun auto een unieke uitstraling kunnen geven. Lichtmetalen wielen, spiegelkappen, ringen rondom de mistlampen, dorpels, het handvat voor de achterklep en de dakspoiler zijn nu leverbaar in de contrasterende kleuren Force Red, Glossy White, Orange Racing, Piano Black en Silver Grey.

Nissan Juke

Klanten hebben nu ook de keuze uit drie designpakketten: Style, Premium en Exclusive. Op basis hiervan kunnen ze de Juke verder personaliseren met de hiervoor genoemde zes componenten in vijf kleurstellingen.

Nissan heeft naar eigen zeggen plannen om het aantal (achteraf te monteren) onderdelen voor het in- en exterieur waarmee de Juke kan worden gepersonaliseerd, verder uit te breiden.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!