21 november 2012
Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Range Rover introduceert Pure Business Pack voor Evoque

21 november 2012 | De Range Rover Evoque is voortaan leverbaar met een nieuw en uitgebreid optie pack. In het "Pure Business Pack" zijn tal van populaire opties gecombineerd tegen een speciale prijs die een besparing betekent ten opzichte van de individuele optieprijzen. Zo wint het exterieur van de Range Rover Evoque Pure nog meer aan uitstraling met 18-inch '7-Spoke' lichtmetalen velgen 'Styling 2' in Sparkle Silver. In het front accentueren 'blades' de krachtige styling van de luchtinlaten.

De totale uitstraling van het interieur krijgt meer karakter met generfd lederen stoelbekleding. Deze biedt met de lichtgrijze tint Cirrus bovendien een extra keuzemogelijkheid voor de bekledingskleur, naast de van de standaardbekleding bekende tinten Almond en Ebony. Verder wordt de driezits achterbank (standaard op Range Rover Evoque, optie op Range Rover Evoque Coupé) uitgevoerd met een uitklapbare middenarmsteun met twee bekerhouders.

Range Rover Evoque

Deze aankleding wordt verder uitgebreid met vloermatten met bijpassende omboording. Bovendien omvat het Pure Business Pack een exclusieve ambianceverlichting met door bestuurder instelbare kleur (5 mogelijkheden), die unieke lichtaccenten plaatst in het interieur.

Een andere blikvanger in het interieur is het 8-inch kleuren touchscreen met hoge resolutie bovenin de middenconsole. Dit is de bedienings- en displayinterface voor audiosysteem, satellietnavigatie en mobiele telefoonintegratie. Het Hi-line Meridian audiosysteem uit het Pure Business Pack biedt een uitgangsvermogen van 380 watt uit 10 luidsprekers en krachtige tweekanaals subwoofer. Verder is naast de radio/CD-speler (MP3-compatible) een Audio Connectivity System standaard. Hiermee kunnen bijvoorbeeld een iPod of USB-sticks met muziek worden aangesloten op het audiosysteem. Ook kunnen MP4-videobestanden worden bekeken op het touchscreen.

Range Rover Evoque

Bij het harddrive (HDD) satellietnavigatiesysteem worden functies direct opgeroepen en routes sneller berekend. Het systeem biedt tevens een eco-functie, voor de zuinigste route naar de bestemming en dynamische zoom functie. Met de TMC-functie wordt verkeersinformatie direct in de navigatie geïntegreerd. 4x4-informatie (niet voor eD4) voegt extra visuele informatie toe om offroad-rijden inzichtelijker te maken.

Daarnaast omvat het navigatiesysteem nog een tweetal extra functies toe aan de Range Rover Evoque: Nederlandse SWYS-spraakbediening (Say What You See) en virtuele CD-wisselaar. Met de eerste kunnen bijvoorbeeld audiosysteem, satellietnavigatie en telefoon ook met gesproken instructies worden bediend. Daarbij maken instructies op het display het gebruik nog gemakkelijker. De virtuele CD-wisselaar maakt gebruik van de opslagcapaciteit van de harddrive om tot circa 10 CD's op te slaan en vervolgens als audioserver te fungeren.

Range Rover Evoque

Het "Pure Business Pack" wordt afgerond door een Bluetooth mobiele telefoon-integratiesysteem. Dit uitgebreide handsfree systeem biedt verschillende bedieningsmogelijkheden voor de telefoon, zoals touchscreen, stuurwieltoetsen en spraakbediening. Daarnaast biedt dit systeem Bluetooth audiostreaming van de op de telefoon opgeslagen muziek via het audiosysteem.

Het Pure Business Pack voor de Range Rover Evoque Pure is per direct bestelbaar voor een prijs van € 2.990 inclusief BTW en BPM (per 1 januari 2013). Het Pure Business Pack is beschikbaar t/m 31 maart 2013 en is niet leverbaar i.c.m. de Prestige- en Dynamic-uitvoering.