14 november 2012
Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Chevrolet Spark EV debuteert op LA Motor Show

14 november 2012 | Chevrolet zal later deze maand de plug-in elektrische versie van de Spark presenteren tijdens de Los Angeles Auto Show. De Spark EV is één van de 13 nieuwe of ingrijpend gewijzigde producten die Chevrolet in 2013 op de markt zal brengen.

In de eerste drie maanden dat de Spark in Amerika op de markt is heeft dit Chevrolet-model opvallend goede verkoopresultaten geboekt. Voortbordurend op dat succes zal de plug-in elektrische versie van de Spark EV consumenten dezelfde propositie bieden die het benzinemodel zo geliefd heeft gemaakt. Maar dan met de technologie en de prestaties van elektrische aandrijving.

Chevrolet Spark

Details over de elektrische Spark ontbreken vooralsnog. Een woordvoerder beperkte zich tot de uitspraak: "Chevrolet zal het momentum van acht achtereenvolgende kwartalen van wereldwijde, recordbrekende verkopen voortzetten met de introductie van meer nieuwe producten, voorzieningen en technologieën. Deze worden ontworpen om de consument buitengewone functionaliteiten, comfort en gemak te bieden".

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!