19 oktober 2012
 

Autozine

Autozine brengt update van iPhone app uit

19 oktober 2012 | Autozine, het auto-magazine op Internet, heeft een update uitgebracht voor de gelijknamige iPhone app. Versie 1.4 van deze hardloper onder de iPhone apps bevat een nieuw spel waarmee deze maand een Suzuki Swift (loopauto) is te winnen. Bovendien bevat de update een functie om de snelheidsmeter te ijken.

De Autozine app voor de iPhone en iPod Touch is het Zwitserse zakmes onder de auto-applicaties. Met de iPhone app zijn ook onderweg foto's, prijzen, verkoopcijfers, tevredenheidscijfers en technische specificaties van alle auto's op de markt onder handbereik. Ook de laatste autotests en nieuwsberichten zijn dankzij de app altijd mobiel beschikbaar.

Nieuw in de Autozine app is een snelheidsmeter. Op basis van de door de GPS-ontvanger bepaalde locatie kan de snelheid uiterst precies worden vastgesteld. Met deze nieuwe functie kan de snelheidsmeter van iedere auto worden geijkt. Eventueel zijn de meetresultaten te delen met de buitenwereld.

Autozine

Naast deze nuttige functies, biedt de app vermaak met diverse spelletjes. Al deze spelletjes stellen de autokennis van de gebruiker op de proef. Zo moeten auto's worden herkend aan de hand van alleen een detail (koplamp, spoiler, scharnier, etc.), aan het interieur of van een mislukte foto (onscherp, half uit beeld, afgedekt, etc).

Nieuw is versie 1.4 van de Autozine app is het "flitsspel". Hierbij verschijnt een foto kort in beeld, waarna de speler moet aangeven welke auto is was. De eerste foto verschijnt een volle seconde in beeld, maar de tijd wordt steeds korter. Uiteindelijk wordt niet alleen de autokennis, maar ook het reactievermogen van de speler op de proef gesteld.

Om deze hardloper onder de auto-apps nog aantrekkelijker te maken, geeft Autozine een Suzuki Swift loopauto weg. Wie in oktober of november de hoogste score haalt bij het flitsspel wint de knalrode speelgoedauto.

Autozine

"Autozine versie 1.4" is vanaf nu gratis te downloaden in de AppStore.

Autozine Autozine
 
Websiteitunes.com/apps/Autoz
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!