3 oktober 2012
 

Mini

MINI opties tijdelijk in prijs verlaagd

3 oktober 2012 | MINI biedt tot en met december 2012 een prijsverlaging op een groot deel van de optiepakketten, dit geldt voor alle modellen. De geselecteerde pakketten worden nu aangeboden voor een vaste prijs van 299 euro.

Om de bestaande pakketten en prijslijsten van MINI duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken, worden vanaf november 2012 de bestaande optiepakketten aangepast. In dit kader biedt MINI de laatste maanden van dit jaar een prijsverlaging op de bestaande pakketten. Voordeel voor de klant kan oplopen tot ruim 5.000,- euro.

Mini

Zo kost een Chilipakket op een MINI One (Hatchback) 299,- in plaats van 3.548,-. De klant betaalt alleen mistlampen vóór en een opbergpakket maar krijgt o.a. sportstoelen, half leer/half stof bekleding, multifunctioneel stuurwiel met cruise control, automatische airco, 15 inch lichtmetalen wielen, radio MINI Boost CD etc.

De pakketten die tijdelijk worden aangeboden voor 299,- euro zijn: Salt, Pepper, Chili, Red Hot, City, Lighthouse en Always Open. De actieprijs is geldig tot en met 31 december 2012 en zolang de voorraad strekt.

Mini
 
Websitewww.mini.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!