7 augustus 2012
 

Infiniti EMERG-E

Infiniti EMERG-E onderscheiden als beste concept

7 augustus 2012 | De EMERG-E, het sportautoconcept van Infiniti met range extender, heeft een prijs gewonnen. De auto heeft een award gewonnen in de internationale Automotive Brands Contest 2012 binnen de categorie beste concept.

De award, welke zal worden uitgereikt tijdens een speciale ceremonie op de motorshow van Parijs op 27 september, erkent de klasse en innovatie in het design van de EMERG-E. Daarnaast zijn de juryleden naar eigen zeggen onder de indruk van de ontwerpaanpak welke terug te zien is in de aerodynamische lijnen van de Infiniti.

Infiniti EMERG-E

In juni maakte een volledig functionerend prototype van de Infiniti EMERG-E zijn wereldwijde debuut op het Goodwood festival of Speed, bestuurd door Red Bull formule 1 coureur Mark Webber.

De Infiniti EMERG-E biedt een kijk op de toekomst van het merk en beschikt over een scala spannende en nieuwe technieken die de fabrikant zal inzetten in toekomstige modellen. Deze Infiniti is de eerste die in Europa werd ontwikkeld, het concept is dankzij een samenwerking met het Britse Government Technology Strategy Board (TBS) uitgegroeid tot het huidige prototype.

Infiniti EMERG-E
 
Websitewww.infiniti.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!