1 augustus 2012
 

Audi

Audi modellen nu als S-Edition

1 augustus 2012 | Vanaf 1 augustus zijn de speciale Audi S-Edition modellen te bestellen. Een completere uitrusting en een speciale prijs zijn de belangrijkste kenmerken van deze uitvoeringen, die beschikbaar zijn op basis van de modellen Audi A3 Sportback, A4, A5, A6, Q3 en Q5. De uiterste besteldatum is 15 november.

Alle S-Edition modellen zijn voorzien van een S-line pakket en een S-line exterieur voor een extra sportieve en dynamische uitstraling. De Audi A3 Sportback S-Edition is uitgerust met volautomatische airconditioning, een middenarmsteun met opbergvak tussen de voorstoelen, radio/dvd-navigatiesysteem, Xenon plus-verlichting, een multifunctioneel stuurwiel dat aan de onderzijde is afgevlakt en telefoonvoorbereiding. De vanafprijs bedraagt € 29.145.

Audi

De Audi A4 S-Edition is er als sedan en Avant en beschikt onder meer over armsteunen in leder, een lichtpakket, parkeerhulp achter, comfort-airconditioning, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem en Xenon plus-verlichting. Dit model is leverbaar vanaf € 36.395.

De Audi A5 S-Edition, naar keuze leverbaar als Sportback of Coupé met een vanafprijs van € 42.885, is onder meer uitgerust met armsteunen in leder, een lichtpakket, parkeerhulp achter, comfort-airconditioning, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem, basis-telefoonvoorbereiding en een bagageruimtepakket.

Audi

De A6 S-Edition is er eveneens als sedan en Avant en is bestelbaar vanaf € 49.785. Hier bestaat de uitrusting onder meer uit Xenon plus-verlichting, parkeerhulp plus, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en de Audi music interface.

Ook de SUV-modellen Q3 en Q5 zijn als S-Edition uitvoering leverbaar. Bij de Q3 S-Edition begint de prijslijst bij € 46.620 en bestaat de uitrusting onder meer uit Xenon plus-verlichting, een lichtpakket, parkeerhulp achter, een navigatiepakket, een bestuurdersinformatiesysteem en een Audi-soundsysteem.

Audi

De Q5-S Edition, te koop vanaf € 53.400, is onder andere voorzien van volautomatische comfort-airconditioning met drie zones, adaptive light, een lichtpakket, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem en een bestuurdersinformatiesysteem.

Audi Audi Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!