25 juli 2012
Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

Chevrolet verloot Cruze

25 juli 2012 | Het kenteken van de auto is het lotnummer in een nieuwe campagne waarmee alle Chevrolet- en Daewoo-rijders kans maken op 201 prijzen. De hoofdprijs is een Chevrolet Cruze ter waarde van 21.095 euro. Daarnaast zijn er honderd iPads te winnen. De 'check uw kenteken en win' campagne loopt tot eind augustus.

Een bezoek aan de Chevrolet-dealer is de manier om het eigen kenteken te laten checken en kans te maken op één van de vele prijzen of zelfs op een splinternieuwe Cruze. Om zoveel mogelijk klanten te bereiken roept Chevrolet hen via een radiocommercial op om naar de chevrolet-dealer te gaan om hun kenteken te laten checken. De winnaar van de Cruze wordt aan het eind van de campagne bekendgemaakt.

Chevrolet Cruze

Tegelijk met deze actie heeft de klant diverse voordelen, zoals een gratis airco check, een voordelige reiniging van de airco en gratis remmencheck bij het wisselen van banden. Daarnaast kost een APK-beurt in de actieperiode s€ 9,95 en zijn veel er-op-uit-accessoires nog zomerser geprijsd.

Zo is er speciaal met het oog op de vakantie voor de Spark, Aveo, Cruze, Orlando en Captiva een veiligheidspakket samengesteld met een gevarendriehoek, veiligheidshesje, verbanddoos en lampenset voor € 49,95.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!