18 juli 2012
Peugeot 508

Peugeot 508

Peugeot steunt KiKa

18 juli 2012 | Peugeot heeft zich opnieuw verbonden aan KiKa. De fondsenwerver voor kinderen met kanker heeft sinds gisteren de beschikking over een gloednieuwe, bestickerde Peugeot 508 SW. De sleutels werden in het Amsterdamse Bos overhandigd aan medeoprichter van het kinderkankerfonds Frits Hirschstein.

Frits Hirschstein gaf op zijn beurt de sleutels aan Marijke Roskam, Marcel Pielstroom, Niels Smit, Ronald Vervenne en Leon Hanneman, die namens KiKa op 4 november zullen deelnemen aan de New York City Marathon en via persoonlijke sponsoring met nog 155 andere lopers meer dan een miljoen euro bij elkaar hopen te rennen.

Frits Hirschstein: "Wij zijn verguld met deze mooie auto. De samenwerking met Peugeot gaat nu al weer het negende jaar in. Door dit soort donaties kan KiKa maximaal besteden aan onderzoeken naar kinderkanker".

Peugeot 508

Behalve de heer Hirschstein, waren aanwezig Bert Kors, Directeur Peugeot Pouw Automotive Groep, die de auto leverde en Wencke Fassbender, Directeur PR en Corporate Communication Peugeot Nederland.

Wencke Fassbender: "Wij vinden het bij Peugeot Nederland een enorme eer om Kika op deze manier te kunnen ondersteunen bij het organiseren van de hulp voor kinderen die met kanker te maken krijgen. De noodzaak van het werk van KiKa kan niet genoeg benadrukt worden".

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!