2 juli 2012
Audi A1

Audi A1

Audi introduceert A1 Connect

2 juli 2012 | Audi presenteert de Connect, een exclusieve uitvoering van de A1/A1 Sportback die in een gelimiteerde oplage beschikbaar is. De Connect-modellen vallen op door hun uitgebreide standaarduitrusting in combinatie met speciale prijsstelling. De Audi A1 Connect is nu te bestellen vanaf 19.990 euro.

De Audi A1 Connect is er als driedeurs en als Sportback. Bovendien is hij leverbaar met alle motoren/transmissies en kleuren die voor de A1-reeks ter beschikking staan.

Audi A1

Alle Connect-modellen vallen op door een bijzonder omvangrijke uitrusting. De basis wordt gevormd door het Attraction-uitrustingsniveau. Dat wordt aangevuld met 16-inch lichtmetalen wielen (tienspaaks), airconditioning, een multifunctioneel sportstuur, het bestuurdersinformatiesysteem en een middenarmsteun met opbergvak voor.

Daarnaast is Media Style inbegrepen. Dit omvat naast radio concert en het connectivity-pakket (navigatievoorbereiding, 32 GB SDHC-kaartlezer, Audi Music Interface met Bluetooth Audio Streaming en telefoonvoorbereiding basis) ook uitgebreide kleurige interieurdetails, LED-lichtpakket en ventilatieroosters in hoogglans zwart. Ook het Audi sound system is standaard. Radio concert wordt dan gekoppeld aan een zeskanaals 180-Watt versterker, tien luidsprekers inclusief centerspeaker in het dashboard en subwoofer achterin.

Audi A1

Elke Audi A1 of A1 Sportback Attraction (benzine en diesel) is leverbaar in Connect-uitvoering. In alle gevallen geldt dat de meerprijs € 1.700 bedraagt. Daardoor is de Audi A1 Connect er vanaf € 19.990 (A1 1.2 TFSI 63 kW/86 pk, prijzen inclusief BTW en BPM). Alle Audi A1/A1 Sportback-modellen vallen in Connect-uitvoering in de 20 %-categorie van de fiscale bijtelling (ook na 1 juli).

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!