3 juli 2012
Lexus CT

Lexus CT

Rijkere uitrusting voor Lexus CT 200h

3 juli 2012 | Lexus heeft de CT 200h Hybrid extra raffinement gegeven. Nieuw is het scherp geprijsde Lexus MoveOn navigatiesysteem met software van TomTom. Tevens is de standaarduitrusting completer. De prijzen beginnen bij 29.690 euro. Voor de CT 200h geldt ook na 1 juli 2012 een tarief van 14% bijtelling.

Lexus biedt het Lexus MoveOn navigatiesysteem "powered by TomTom" in de CT 200h Hybrid aan voor 1.200 euro. Het 5.8 inch VGA kleurenscherm is volledig in het dashboard geïntegreerd. Lexus levert het naar wens spraakgestuurde (Nederlands) navigatiesysteem standaard met 1 jaar gratis LIVE Services met onder andere HD Traffic en Google Local Search. Voor extra gebruiksgemak is het systeem uitgerust met Remote Control bediening.

Het al langer leverbare Hard Disk Drive navigatiesysteem, eveneens met verbeterde software en nu standaard met DAB (Digital Audio Broadcast) tuner, met inklapbaar 7 inch kleurenscherm blijft leverbaar.

Lexus CT

De standaarduitrusting van de CT 200h Hybrid is uitgebreid met een Soft Touch Pad middenconsole, een regensensor en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Ook de uitvoeringen Business Line, Business Line Pro en F Sport Line zijn in het vervolg uitgerust met elektrisch inklapbare buitenspiegels. Het uitrustingsniveau van de Luxury Line is completer door de toevoeging van een elektrisch verstelbare bijrijderstoel. Voor alle uitvoeringen geldt bovendien dat Lexus betere geluidsisolatie toepast.

Dankzij de uiterst efficiënte Full Hybrid motor (100 kW/136 pk) bedraagt de CO2-uitstoot van de Lexus CT 200h Hybrid een uiterst lage 87 g/km. Hierdoor valt de CT 200h Hybrid bij zakelijk gebruik tot 2015 in de bijtellingscategorie van 14 procent.